BLOGG

Splittede og svake negler: ORLY’s tips

Pexels

 

Dine hender avslører mye om helsen din, på samme måte som huden din, kan neglene dine begynne å miste fuktighet, noe som får dem til å bli sprø, svake og tørre. Det kan være flere grunner til at neglene blir svake.

 

1. Det kan hende at du mangler vitaminer (B, jern).

Pexels

 

Biotin, et B-vitamin er en naturlig hår- og neglestyrker, sier Dr. Stern. En studie publisert i Journal of Cosmetic Dermatology fant ut at å ta 2,5 mg av  B-vitamin daglig, forbedrer neglestyrke og reduserer splitting. Hvis kostholdet ditt mangler biotinrike matvarer som egg, laks, biff, søtpoteter og mandler, anbefaler Dr. Stern en 2,5 mg dose biotin en gang om dagen for å redusere sprøhet. Bare husk at det kan ta flere måneder for å se resultater, og det er viktig å snakke med legen før du begynner å ta den.

Du må ikke glemme jern! Det hjelper til å danne hemoglobin, som transporterer røde blodceller lastet med frisk oksygen til neglene dine, forklarer Ella Toombs, MD, en sertifisert hudlege i Washington, DC.

 

2. Du har neglelakk på for lenge uten å ta pauser 

Pexels

 

De fleste neglelakker inneholder ingredienser som trekker fuktigheten ut fra negleplaten og svekker de. Dr. Toombs anbefaler å ta av neglelakken etter fem dager. Deretter bør du gi neglene dine ett par dager hviletid før du lakkerer de igjen.

Eller er du en av de som ikke klarer å gå uten neglelakk?

Da kan vi på det varmeste anbefale ORLY Breathable. Som navnet antyder, vil ikke Orly Breathable kvele neglen din. Breathable er en negleforsterker med farge som puster! Det vil si at vann og luft trenger igjennom, mens overflødige negleoljerester slippes ut! Av den grunn vil heller ikke lakken skalle av så lett.

Dessuten brukes Breathable uten base- og topcoat, så her får du alt i en flaske! Negleforsterkeren er 13-free: fri fra de 13 mest kjemiske ingredienser som ofte er brukt i neglelakk. følgende stoffer er tatt ut: Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Resin, TPP/TPHP, MEHQ, Paraben, Gluten, Animal Derived Ingredients, Ethyl Tosylamide, Xylene og MIT.

Slik bruker du ORLY Breathable: Påfør to lag med din favorittfarge og det er alt, fantastisk ikke sant?

Trykk her for å se hele utvalget

 

 

3. Du bruker neglelakkfjerner som tørker ut neglene dine

Neglelakkfjerner inneholder ofte Aceton. Aceton trekker ut alle de naturlige oljene i neglene, og gjør de tørre. Ifølge Dr. Tooms kan også acetonfrie neglelakkfjernere være veldig tørkende. Men eksperten anbefaler å kjøpe acetonfri fjerner, som inneholder fuktighetsgivende oljer og vitaminer.

 

Heldigvis finnes det andre alternativer for enkel opprettholding av friske of sterke negler. ORLY TREATMENT gir deg akkurat det du trenger fra sitt innholdsrike sortiment av pleieprodukter som dekker et hvert behov. Fra neglebåndspleie til hurtigtørkende dråper, vil du finne en rekke produkter som klargjør, styrker, beskytter, gir glans og mye mer. Sterke, sunne og friske negler gir en feilfri og vakker manikyr/pedikyr.

 

 

ORLY Breathable – superfood for neglene

Negleforsterker med farge! Finnes i over 60 farger!

Pleie + base + farge + top i en og samme flaske.

Inneholder Vitamin B5, Argan olje og Vitamin C.

Er neglene dine svake og flisete? Take a «Breather»

13 FREE, Vegansk, Fri for dyretesting, Halal sertifisert.

 

 

 

Splittede og flisete negler

Nail Defense (BESTSELGER) – behandler splittede og flisete negler ved å binne neglene sammen med sin unike proteinberiket formula.

Bruk: Brukes alene som en klar lakk, eller som en basecoat med en neglelakk og topcoat. Påføres annenhver dag, og med tiden hver 3-4 dag.

Inneholder hveteprotein, kamille ekstrakt, antioksidanter og mineraler som kalsium for å styrke splittede negler.

 

 

 

Tørre og sprø negler

Tough Cookie (BESTSELGER) – behandler tørre og sprø negler som brekker lett.

Bruk: Brukes alene som en negleforsterker, påføres hver tredje dag på nakne negler.

Inneholder unik «African Okoumè ekstrakt» som bremser ned keratin sammenbrudd, slik at neglene kan vokse sunt og raskt.

 

 

 

 

Svake og ujevne

Nail armor – øyeblikkelig hjelp for svake og ujevne negler.

Bruk: Påfør to lag som en basecoat, la det tørke før du legger på neglelakken.

Inneholder silkefibrer som gir øyeblikkelig styrke og en jevn overflate.

 

 

 

 

Tynne og ekstra svake negler

Calcium Shield – for tynne og svake negler. Bygger neglene dine sterke og tykkere.

Bruk: Påfør ett strøk som en basecoat før neglelakk og topcoat, eller to lag alene.

Inneholder rikelig med calsium for å styrke tynne negler.

 

 

 

 

 

Ekstremt skadede negler

Nailtrition (BESTSELGER) – ekstra pleiende negleforsterker for ekstremt skadede negler.

Bruk:

Brukes som en 14 dagers neglekur. Påfør 1-2 lag tre ganger i uken, fjern alt etter en uke og gjenta prosessen i to uker.

Perfekt for negler som har vært behandlet med akryl eller gele.